DE LA BOABĂ LA CEAŞCĂ DE LA BOABĂ LA CEAŞCĂ

DE LA BOABĂ LA CEAŞCĂ

UNICITATEA CAFELEI
Cafeaua nu este modelată doar de altitudine sau de teren, ci și de diferitele personalităţi și culturi pe care le întâlnim în călătoriile noastre în jurul lumii.
Filozofia noastră?
Fiecare boabă de cafea surprinde gustul și aromele regiunii sale de origine și poartă povestea omului care a cultivat-o ... astfel încât fiecare înghiţitură de cafea pe care o savurezi să nu fie niciodată aceeași.
Cafeaua noastră nu este doar diferită, este unică!
PROCESUL NOASTRĂ
1. AGRICULTURĂ
Boabele de cafea Arabica de calitate superioară sunt cultivate de-a lungul ecuatorului și fiecare dezvoltă diferite caracteristici aromatice și de gust în funcţie de ţara de origine.
AGRICULTURĂ
RECOLTAREA
2. RECOLTAREA
Fructele de cafea sunt culese cu grijă de oameni experimentaţi. După recoltare are loc o a doua sortare, astfel încât să putem fi siguri că doar fructele coapte vor fi procesate.
3. PRELUCRARE
Pielea și miezul fructelor de cafea sunt îndepărtate cu ajutorul unui aparat de cojit și apoi boabele verzi sunt spălate, uscate și sortate. În cele din urmă, sunt ambalate în saci și își încep călătoria către facilităţile noastre din Patras.
PRELUCRARE
PRĂJIRE
4. PRĂJIRE
Prăjim cafeaua de mai bine de un deceniu și în toţi acești ani am aflat că prăjirea boabelor este la fel de mult o artă pe cât este o știinţă. Ne folosim cunoștinţele, experienţa, abilităţile și dragostea de cafea pentru a oferi boabelor cel mai bun gust și cea mai bună aromă.
5. MĂCINARE
Consumatorii noștri pot alege între cafea la ibric, espresso și cafea filtru. Împreună găsim metoda potrivită de măcinare și extracţie pentru a obţine cea mai bună aromă și gust ale cafelei noastre - în magazinele noastre sau acasă.
MĂCINARE
EXTRACŢIE
6. EXTRACŢIE
Există diferite metode de extracţie prin care se poate prepara și savura băutura, unele favorizând chiar anumite tipuri de cafea și prăjire.
COFFEE CAMPUS COFFEE CAMPUS COFFEE CAMPUS
mai departeCOFFEE CAMPUS

MINON Investment SRL

Șos. București Nord nr. 10, Global City Business Park - O2, Voluntari, IF

J23/5916/2022 - RO9864469


SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Online dispute resolution
Alternative dispute resolution
European Programme
COFFEE ISLAND © 2024