EXPERIENŢĂ

ÎN INTERIORUL UNEI CAFENELE
La Coffee Island avem o pasiune pentru cafeaua de calitate. Aromele de cafea sunt intense și vizibile chiar înainte de a intra într-o cafenea Coffee Island. Cunoașterea, dragostea și pasiunea bariștilor, precum și dorinţa de a găsi băutura sau cafeaua care îndeplinește criteriile tale de degustare alcătuiesc experienţa finală a cafelei.
ESPRESSO & BREW BAR
ESPRESSO & BREW BAR
Espresso & Brew Bar, rezultatul tangibil al cunoștinţelor noastre despre cafeaua de specialitate și metodele sale de extracţie, adunate toate în băuturi delicioase cu cafea. Consumatorii pot alege cafeaua sau băutura, precum și metoda de extracţie. Chemex, Aeropress, V60, Sifon sunt câteva dintre sugestiile noastre pentru a vă bucura de un profil diferit de gust în fiecare cană de cafea.
CAFENEA
La Coffee Shop vei găsi inima afacerii, zona de măcinare a cafelei, care este o demonstraţie de know-how și expertiză. Este ceea ce ne diferenţiază vizibil pe noi la Coffee Island, deoarece aici se combină o cafenea tradiţională cu un espresso bar modern. Acolo, consumatorii pot obţine cafea proaspăt măcinată la alegerea lor, având astfel o înţelegere completă a varietăţii de soiuri de cafea cu o singură proprietate și cu o singură origine disponibile.
CAFENEA
DINCOLO DE CAFEA
DINCOLO DE CAFEA
Călătoria către lumea cafelei de specialitate se încheie la staţia Beyond Coffee. Obiectele de utilitate (sticla rece, Espresso Moka Coffee Island, Hario Latte Shaker, căni etc.) sunt soluţia perfectă pentru a te bucura de experienţa cafelei oriunde te afli. Bariștii noștri instruiţi vor fi bucurosi să te servească și să-ţi impărtășească toate secretele pentru a obţine o cafea unică.

MINON Investment SRL

Șos. București Nord nr. 10, Global City Business Park - O2, Voluntari, IF

J23/5916/2022 - RO9864469


SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Online dispute resolution
Alternative dispute resolution
European Programme
COFFEE ISLAND © 2024