SERVICIU CLIENŢI
POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE
POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE
POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Această politică de confidenţialitate trebuie citită împreună cu Termenii și condiţiile. Această pagină vă informează despre politicile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea informaţiilor personale pe care le primim de la utilizatorii site-ului.

Prin utilizarea site-ului, vă daţi acordul pentru colectarea și utilizarea informaţiilor în conformitate cu această politică și cu cerinţele legii române, Regulamentul general al UE privind protecţia datelor (GDPR) și deciziile și actele relevante ale autorităţii competente. & nbsp;

În sensul GDPR, suntem consideraţi ca fiind operator de date & rdquo; cu privire la orice informaţii personale pe care ni le furnizaţi sau pe care le obţinem despre dvs.

În special:

  • Păstrăm informaţiile pe care ni le daţi direct atunci când vă creaţi contul, cum ar fi informaţii de contact (nume, prenume, adresă de e-mail și telefon), sau (opţional) data nașterii și sexul
  • Ne conectăm prin cookies și analizăm frecvenţa vizitelor dvs. pe site, detalii despre achiziţiile dvs., dacă beneficiaţi de ofertele noastre și de eventuale înscrieri în competiţiile noastre.
  • Înregistrăm comentariile dvs. și, dacă există vreun incident raportat de dvs., este posibil să trebuiască să înregistrăm informaţiile dvs. personale despre aceasta, sub rezerva consimţământului dvs. specific.
  • Dacă ne contactaţi direct (prin poștă, e-mail sau telefon) și aveţi o reclamaţie sau daţi feedback sau participaţi la un concurs, vom înregistra detalii și toate informaţiile conexe, cum ar fi e-mailuri, scrisori și apeluri telefonice.

Informaţiile pe care le primim de la terţi

Este posibil să primim informaţiile dvs. de la alte persoane. & nbsp; Acest lucru se poate întâmpla atunci când participaţi la cercetări de piaţă sau la prevenirea fraudei.

Colectarea și utilizarea informaţiilor

Decizia dvs. de a divulga datele dvs. personale este în întregime voluntară și, procedând astfel, ne oferiţi acordul specific pentru a utiliza datele dvs. personale numai în scopurile pentru care ni le-aţi dezvăluit. Informaţiile identificabile personal & nbsp; informaţiile pe care ni le puteţi furniza, ar putea fi utilizate în mod rezonabil de către noi, așa cum este permis de și în conformitate cu legea aplicabilă privind protecţia datelor, pentru: (i) & nbsp; a vă identifica și a vă permite să utilizaţi site-ul nostru web (pentru administrarea și livrarea unei comenzi) sau ca răspuns la orice întrebare; (ii) să vă trimitem comunicări promoţionale și de marketing cu privire la noi și la produsele și site-ul nostru web; (iii) partajarea datelor cu afiliaţii noștri, partenerii de afaceri și companiile de cercetare de piaţă pentru a efectua cercetări de piaţă și analize despre site-ul nostru în numele nostru; (iv) trimite buletine informative, actualizări și e-mailuri; (v) & nbsp; în susţinerea oricărui alt scop menţionat în momentul colectării informaţiilor dvs., sub rezerva oricăror preferinţe pe care le-aţi fi putut indica; (vi) prevenţia tranzacţiilor frauduloase și a furtului; & nbsp; și (vii) respectă legea aplicabilă, cererea guvernamentală, ordinul judecătoresc sau protejează în alt mod drepturile, proprietatea sau siguranţa noastră sau a altora.

Prin participarea la Serviciile noastre & nbsp; luaţi la cunoștinţă și ne daţi consimţământul folosirii informaţiile dvs. în aceste circumstanţe limitate și în scopurile descrise.

GDPR specifică un set de categorii de date cu caracter personal care sunt considerate „sensibile” și care necesită o atenţie specială de către Operatorul de date. Acest site web și orice servicii disponibile de pe acest site web nu colectează sau procesează cu bună știinţă niciun fel de date personale sensibile

Modul în care vă împărtășim informaţiile personale

În anumite circumstanţe, putem transmite informaţiile dvs. personale către terţi selectaţi cu atenţie. Nu vom transmite niciodată informaţiile dvs. personale în astfel de scopuri decât dacă ne-aţi permis să facem acest lucru sau dacă avem dreptul legal să facem acest lucru.

Folosim furnizori terţi pentru următoarele servicii:

< ul>
  • Trimiterea de oferte promoţionale
  • Sondaje de feedback clienţi
  • Servicii clienţi
  • Dezvoltare, asistenţă, întreţinere și găzduire IT, inclusiv furnizarea găzduirii site-ului web < / li>
  • Procesarea comenzii și livrării prin sistemul francizat al magazinelor Coffee Island.
  • Plăţi & rsquo; procesare pentru a vă permite să plătiţi prin card de credit sau de debit
  • Dacă după ce ne-aţi dat permisiunea de a transmite informaţiile dvs. personale către terţi, vă răzgândiţi, puteţi renunţa contactându-ne așa cum este descris mai jos.

    Prin trimiterea informaţiilor dvs. personale către noi, recunoașteţi că astfel de terţe părţi pot primi și prelucra informaţiile dvs. personale. Solicităm tuturor părţilor terţe să trateze în siguranţă informaţiile dvs. personale și în conformitate cu prezenta politică de confidenţialitate și vom lua măsuri rezonabile pentru a aplica acest lucru. Nu vom vinde niciodată informaţiile dvs. personale.

    Cookies

    Cookies sunt fișiere cu o cantitate mică de date, care pot include un identificator unic anonim.

    Cookies sunt trimise către browserul dvs. de pe un site web și stocat pe hard diskul computerului dvs.

    La fel ca multe site-uri, folosim „cookies” pentru a colecta informaţii. Puteţi instrui browserul dvs. să refuze toate cookies sau să indice când este trimis un cookie. Cu toate acestea, dacă nu acceptaţi cookies, este posibil să nu puteţi utiliza unele porţiuni ale site-ului nostru. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiţi politica noastră privind cookies.

    Securitate

    Oriunde colectăm informaţii sensibile (cum ar fi datele cardului de credit), aceste informaţii sunt criptate și transmise către noi într-un mod securizat. Puteţi verifica acest lucru căutând o pictogramă de blocare în bara de adrese și căutând „https” la începutul adresei paginii Web.

    În timp ce folosim criptarea pentru a proteja informaţiile sensibile transmise online, de asemenea, protejaţi-vă informaţiile offline. Doar angajaţilor care au nevoie de informaţii pentru a-și îndeplini atribuţiile de serviciu (de exemplu, facturare sau servicii pentru clienţi) li se oferă acces la informaţii de identificare personală. Computerele / serverele în care stocăm informaţii de identificare personală sunt păstrate într-un mediu sigur.

    Tehnologia pe care o folosim și politicile pe care le-am implementat sunt destinate să vă protejeze confidenţialitatea împotriva accesului neautorizat și a utilizării necorespunzătoare.

    După caz, încercăm să asigurăm transmiterea sigură a informaţiilor, cum ar fi detaliile cardului de credit, de pe computerul dvs. către serverul nostru, utilizând software-ul de criptare SSL (Secure Sockets Layer). Cu toate acestea, datorită naturii deschise inerente a internetului, nu putem garanta că toate datele transmise vor fi sigure, deoarece nicio metodă de transmitere pe internet sau metodă de stocare electronică nu este 100% sigură. Utilizarea acestui site web demonstrează asumarea acestui risc.

    Modificările aduse acestei politici de confidenţialitate

    Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau de a modifica politica noastră de confidenţialitate în orice moment și ar trebui să verificaţi această Politică de confidenţialitate periodic pentru actualizări care vor intra în vigoare după publicare. Utilizarea în continuare a Serviciului după ce postăm orice modificări la Politica de confidenţialitate pe această pagină va constitui recunoașterea modificărilor și consimţământul dvs. de a respecta și de a fi legat de Politica de confidenţialitate modificată.

    Dacă facem orice modificări materiale aduse acestei politici de confidenţialitate, vă vom notifica fie prin adresa de e-mail pe care ne-aţi furnizat-o, fie prin plasarea unei notificări proeminente pe site-ul nostru web.

    Drepturile clienţilor și cetăţenilor la date

    După cum este prevăzut în reglementările privind protecţia datelor, aveţi mai multe drepturi legate de furnizarea datelor dvs. personale către Coffee Island folosind acest site web. Acestea includ drepturile dvs. de a solicita Coffee Island:

    • să vă confirme ce date personale poate deţine despre dvs. și în ce scopuri
    • modifică consimţământul pe care l-aţi furnizat în relaţia cu datele dvs. personale
    • corectează orice date personale inexacte sau incomplete care ar putea fi păstrate despre dvs.
    • vă oferă o copie completă a datelor dvs. personale pentru a o muta în altă parte
    • încetează să vă proceseze datele cu caracter personal, în timp ce o obiecţie a dvs. este soluţionată
    • șterge definitiv toate datele dvs. cu caracter imediat și vă confirmă că a preparat acest lucru (pot exista motive pentru care să nu putem face acest lucru)
    • transferuri de date personale către o altă organizaţie

    Pentru a ne contacta, consultaţi detaliile noastre de contact de mai jos.

    Dacă nu vă răspundem la solicitare sau nu vă oferim un motiv valid pentru care nu suntem în măsură să facem acest lucru, aveţi dreptul să contactaţi Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) pentru a face o reclamaţie. Pot fi contactaţi prin poștă (& Alpha; & rho; & chi; ή & Pi; & rho; & omicron; & sigma; & tau; & alpha; & sigma; ί & alpha; & sigmaf; & Delta; & epsilon; & delta; & omicron; & mu; έ & nu; & omega; & nu; & Pi; & rho; & omicron; & sigma; & omega; & pi; & iota; & kappa; & omicron; ύ & Chi; & alpha; & rho; & alpha; & kappa; & tau; ή & rho; & alpha ;, & Gamma; & rho; & alpha; & phi; & epsilon; ί & alpha ;: ; & phi; & iota; & sigma; ί & alpha; & sigmaf; 1-3, & Tau;. & Kappa;. 115 23, & Alpha; & theta; nu & nu; & alpha;) (B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, România), e-mail ([email protected]) sau telefonic (+ +40.318.059.211).

    Cât timp păstrăm informaţiile dvs. personale

    Nu vom păstra nicio informaţie personală despre dvs. mai mult decât este necesar. Urmăm o politică de păstrare a datelor cu caracter personal care determină pentru cât timp păstrăm anumite tipuri de informaţii cu caracter personal. După expirarea perioadei respective, datele corespunzătoare sunt șterse în mod curent, atâta timp cât nu mai sunt necesare. Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta.

    Transferul informaţiilor personale în afara SEE

    Informaţiile personale pe care ni le furnizaţi vor fi transferate și stocate pe serverele noastre, care se află în SEE.

    Nu vă vom transfera informaţiile în afara Spaţiului Economic European („SEE”) decât dacă sunteţi un utilizator situat în afara SEE, caz în care poate fi necesar să vă transferaţi informaţiile pentru livrarea bunurilor, procesarea plăţilor / rambursărilor sau pentru a vă trimite informaţii promoţionale la care v-aţi abonat.

    Vom lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a ne asigura că informaţiile dvs. personale sunt tratate în siguranţă și în conformitate cu prezenta politică și cu legislaţia privind protecţia datelor atunci când sunt procesate, sau accesat în alt mod dintr-o locaţie din afara SEE.

    Pentru a evita îndoielile, în cazul în care Marea Britanie nu mai face parte din SEE, referinţele din acest paragraf la SEE înseamnă SEE și Regatul Unit.

    Temei juridic pentru prelucrare

    Art. 6 (1) lit. GDPR servește drept bază legală pentru operaţiunile de prelucrare pentru care obţinem consimţământul pentru un scop specific de prelucrare. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte, așa cum este cazul, de exemplu, atunci când operaţiunile de prelucrare sunt necesare pentru furnizarea de bunuri sau pentru a furniza orice alt serviciu, prelucrarea este în baza articolului 6 alineatul (1) lit. b GDPR. Același lucru este valabil pentru astfel de operaţiuni de prelucrare care sunt necesare pentru realizarea măsurilor precontractuale, de exemplu în cazul anchetelor referitoare la produsele sau serviciile noastre. În cazul în care compania noastră este supusă unei obligaţii legale prin care este necesară prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi îndeplinirea obligaţiilor fiscale, prelucrarea se bazează pe art. 6 (1) lit. c GDPR.

    Furnizarea datelor cu caracter personal ca cerinţă legală sau contractuală; Cerinţă necesară pentru încheierea unui contract; Obligaţia persoanei vizate de a furniza datele cu caracter personal; posibilele consecinţe ale nerespectării acestor date.

    Clarificăm faptul că furnizarea de date cu caracter personal este parţial cerută de lege (de exemplu, reglementări fiscale) sau poate rezulta și din dispoziţii contractuale (de exemplu, informaţii privind partener contractual). Nefurnizarea datelor cu caracter personal ar avea drept consecinţă faptul că nu s-ar putea încheia contractul cu dvs.

    Existenţa unei decizii automate

    În calitate de companie responsabilă, nu utilizaţi luarea automată de decizii sau crearea de profiluri.

    Contactaţi-ne-Renunţaţi

    Puteţi renunţa la primirea diverselor comunicări de la noi contactându-ne. Dacă aveţi întrebări cu privire la această politică de confidenţialitate, doriţi să vă exercitaţi oricare dintre drepturile dvs. legale sau să faceţi o reclamaţie, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la: [email protected] Vă vom cere să vă verificaţi identitatea înainte de a putea acţiona la solicitarea dvs. Ne propunem să rezolvăm toate reclamaţiile în termen de o lună. În cazul în care nu putem rezolva o reclamaţie în termen de o lună, vă vom notifica motivul întârzierii, precum și o indicaţie a momentului în care ne așteptăm să soluţionăm reclamaţia.

    SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
    COFFEE ISLAND © 2022