COFFEE CAMPUS COFFEE CAMPUS

COFFEE CAMPUS

instruire CAMPUS CAFE

La Coffee Island, credem în cunoaștere ca forţă motrice pentru a oferi consumatorului o experienţă unică, iar obiectivul nostru este să formăm bariști profesioniști, cu care împărtășim aceeași pasiune pentru cafeaua specială. Un pahar plin de arome de cafea „ascunde” un lanţ lung de oameni care lucrează pentru a oferi o experienţă unică oricui îl gustă.

O parte din acest lanţ este Coffee Campus, departamentul de educaţie al Coffee Island, care transmite dragoste, pasiune, dedicare cafelei de specialitate. Instructorii Coffee Campus au atât instruire, cât și experienţă practică în domeniul cafelei. Echipa Coffee Campus este formată din 7 formatori autorizaţi SCA (AST), care au cea mai mare distincţie în domeniul cafelei și clasificări de clasa 3 Q.

Instructorii îi inspiră pe bariști acţionând ca modele și mentori. De asemenea, le oferă bariștilor cunoștinţele și dragostea pentru cafea, pe care să le poată transforma într-o experienţă unică pe care o oferă zilnic consumatorilor noștri.

COFFEE CAMPUS
COFFEE CAMPUS

Există patru școli la Coffee Campus, fiecare dintre acestea fiind specializate în diferite domenii ale cafelei. Quality School oferă cursanţilor cunoștinţe de cercetare și dezvoltare și abilităţi senzoriale, adică cum să judeci o cafea pe baza caracteristicilor sale de calitate. La Grindery School, ei învaţă amestecurile de cafele și varietăţile de cafea, precum și abilităţi de preparare a cafelei, astfel încât să vă poată prepara băutura folosind diferite metode de extracţie. La Roasting School, ei dobândesc cunoștinţe despre cafeaua verde, cultivarea, procesarea, sortarea acesteia și sunt instruiţi în prăjire de către prăjitorii noștri cu experienţă pe mașini de ultimă generaţie. În cele din urmă, la Barista School sunt instruiţi să livreze băuturi unice, deoarece învaţă să deţină un control complet asupra echipamentelor și a factorilor care influenţează gustul cafelei dvs.

Coffee Campus are 4 centre în Patras, Atena, Salonic și Nicosia. Şcolile noastre sunt centre de învăţare pe tot parcursul vieţii și campusuri de formare certificate SCA Premier, certificate de organizaţia mondială care promovează cafeaua de calitate SCA.

CARIERĂ CARIERĂ CARIERĂ
mai departeCARIERĂ

MINON Investment SRL

Șos. București Nord nr. 10, Global City Business Park - O2, Voluntari, IF

J23/5916/2022 - RO9864469


SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Online dispute resolution
Alternative dispute resolution
European Programme
COFFEE ISLAND © 2024