DEVENIŢI FRANCIZAT DEVENIŢI FRANCIZAT

DEVENIŢI FRANCIZAT

ÎMBOGĂŢIŢI MARCA

Cu produse de înaltă calitate la cele mai competitive preţuri, unicitate în filosofia magazinelor și produselor noastre, precum și investiţii constante în expertiza cafelei, certificate de cei mai mari operatori de cafea din lume, Coffee Island își extinde cu atenţie reţeaua, pe baza planificării strategice.

Credem în afaceri echitabile . De aceea oferim partenerilor un model de afaceri lipsit de angajamente financiare asupra cifrei lor de afaceri. De asemenea, avem autonomie productivă și investim constant în cercetare și dezvoltare, expertiză în domeniul cafelei și formarea corectă (teoretică și practică) a francizaţilor și a personalului acestora în campusurile noastre standard.

Oferim drepturi de franciză pentru 10 plus 10 ani. Suntem responsabili pentru găsirea unei proprietăţi prin departamentul nostru de selecţie a proprietăţilor, pe baza cartografierii comerciale a fiecărei zone, pentru adecvarea și capacitatea fiecărei proprietăţi. Studiul și designul ergonomic al magazinului de către departamentul nostru de arhitectură, precum și furnizarea exclusivă a produselor noastre la preţuri foarte competitive (datorită propriilor unităţi de producţie) sunt principalele avantaje ale Coffee Island.

Sprijinul constant pe care îl primesc partenerii noștri de la companie nu este negociabil (pe tot parcursul cooperării noastre). Mai mult, magazinele lor sunt complet dotate cu echipamente și produse înainte de deschidere. În plus, partenerilor noștri li se oferă acces la propria noastră platformă de comandă online, nu li se solicită o comandă minimă și le economisește timp preţios. Nu în ultimul rând, departamentul nostru de asistenţă este prezent în mod constant în primele zile de funcţionare pentru a se asigura că totul este la locul său, rămânând în contact strâns cu partenerii în caz de nevoie.

În plus faţă de propunerea unei investiţii dovedită a fi de succes, am proiectat Coffee Little Island , un nou model de magazin care răspunde nevoilor pieţelor cu caracter sezonier, cu criterii de populaţie mai reduse sau cu condiţii speciale (pe baza criteriilor specifice fiecărei regiuni), asigurând în același timp calitatea produselor și serviciilor mărcii Coffee Island la un cost iniţial de 50.000 EUR‚¬ plus TVA.

Acestea sunt câteva dintre avantajele care ne fac foarte competitivi!

Pentru informaţii suplimentare despre franciză, nu ezitaţi să completaţi formularul de contact sau să ne trimiteţi un e-mail la [email protected] și vă vom contacta în scurt timp pentru a continua la o evaluare comună a perspectivelor de cooperare.

MINON Investment SRL

Șos. București Nord nr. 10, Global City Business Park - O2, Voluntari, IF

J23/5916/2022 - RO9864469


SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Online dispute resolution
Alternative dispute resolution
European Programme
COFFEE ISLAND © 2024