CARIERĂ CARIERĂ

faci CARIERĂ

Organizaţia Coffee Island este formată din oameni. De la angajaţii companiei până la fermierii din ţările din care ne luăm cafeaua, partenerii noștri, bariști și distribuitori împărtășesc aceeași viziune și valori. Dragostea, dăruirea și pasiunea noastră pentru ceea ce facem ne unesc. În fiecare zi, peste 200 de angajaţi din birouri și producţie, 290 parteneri FRC și peste 2000 de bariști sunt aici pentru a-ţi oferi o experienţă unică de cafea!

CARIERĂ

Îți place cafeaua specială?
Vrei să lucrezi într-o echipă dinamică și strâns legată? Vrei să atingi obiective motivante?
Vrei să progresezi? Te atrage pregătirea continuă la locul de muncă?
Vrei să lucrezi într-o firmă mare și în continuă evoluție din industria cafelei? Care folosește tehnologie de vârf și are grijă de angajații săi?
Poți trimite oricând CV-ul la [email protected] și te vom informa cu privire la orice oportunități relevante de carieră.

Ca parte a oricărui proces de recrutare, colectăm și prelucrăm date personale referitoare la solicitanţii de locuri de muncă. Ne angajăm să fim transparenţi cu privire la modul în care colectăm și folosim aceste date și să ne îndeplinim obligaţiile de protecţie a datelor. Trimiterea CV-ului dvs. este pe propria răspundere și sunteţi singurul responsabil pentru adevărul, acurateţea și conţinutul datelor și / sau documentelor. Colectăm CV-uri cu singurul scop de a evalua și confirma aptitudinea unui candidat pentru angajare și pentru a decide cui să ofere un loc de muncă. În cazul în care cererea dvs. de angajare nu reușește, vă vom păstra datele la dosar timp de 2 (doi) ani pentru luarea în considerare a viitoarelor oportunităţi de angajare. La sfârșitul perioadei respective sau după ce vă retrageţi consimţământul, datele dvs. sunt șterse sau distruse.

Vă punem datele la dispoziţia personalului nostru adecvat sau a terţilor pentru a finaliza scopurile indicate mai sus și puteţi oricând exercitaţi-vă drepturile legale. Dacă cererea dvs. de angajare este supusă unei evaluări suplimentare, vi se va furniza o nouă notificare de confidenţialitate mai detaliată.

DE LA BOABĂ LA CEAŞCĂ DE LA BOABĂ LA CEAŞCĂ DE LA BOABĂ LA CEAŞCĂ
mai departeISTORIE

MINON Investment SRL

Șos. București Nord nr. 10, Global City Business Park - O2, Voluntari, IF

J23/5916/2022 - RO9864469


SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Online dispute resolution
Alternative dispute resolution
European Programme
COFFEE ISLAND © 2024